Σχετικά με εμάς

BE A FLAMINGO

#beaflamingo

Λίγα λόγια για το Be A Flamingo

Χρειάστηκε να διανύσουμε πολλά μίλια για να βρισκόμαστε σήμερα κοντά σας. Ένα όνειρο ετών έγινε πραγματικότητα! Τι είναι όμως το Be a Flamingo;

Το όνομα αυτού του υπέροχου πλάσματος προέρχεται από την λέξη Flamengo, που σημαίνει “αυτός που έχει το χρώμα της φλόγας”. Μια φλόγα που καίει μέσα μας για την ομορφιά, τη μόδα, τη ζωή. Η μόδα είναι έκφραση, είναι η διαφορετικότητα, είναι η αγάπη. Η μόδα είναι σημαντικό κομμάτι στη ζωή μιας γυναίκας και αυτό το ξέρουμε καλά.

Γι’ αυτό το λόγο έχουμε θέσει την ποιότητα στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας. Θέλουμε να σας προσφέρουμε τα πιο όμορφα και ποιοτικά ρούχα και αξεσουάρ, στηρίζοντας ταυτόχρονα τις Ελληνίδες και τους Έλληνες δημιουργούς. Τα προϊόντα μας αποτελούν έμπνευση νέων σχεδιαστών και η πλειονότητα αυτών φτιάχνονται στο χέρι ένα προς ένα. Όμως όλα φτιάχνονται με πολλή αγάπη.

Αν πάντα αναζητάς το καλύτερο και αρνείσαι να συμβιβαστείς, τότε βρήκες αυτό που ψάχνεις. Ένωσε και εσύ τη φλόγα σου με τη δική μας και έλα να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της μόδας.

Be passionate, Be a Flamingo!